Folie voor kunststof

Raamfolie Folie voor kunststof– Binnen 5 dagen bezorgd en gemonteerd

Folie kunststof?

In bedrijfsruimtes ziet u steeds vaker dat er wordt gekozen voor kunststof ruiten. Deze ziet u meestal in schuren, loodsen en lichtkoepels. Ook serres worden vaker van kunststof materiaal voorzien. Kunststof heeft verschillende voordelen, maar is ontzettend warm in de zomerse maanden. Dit maakt het vaak onprettig om een lange tijd in warme ruimtes te laten zitten. Gelukkig is er een uitkomst. Door kunststof raamfolie te plaatsen zorg je ervoor dat warmte voor 80% wordt buiten gehouden. Het is dan ook een voordelige optie om je ruimtes beter bestand te maken tegen de warmtes.

 

Kunststof raamfolie is verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen. Daarnaast kunt u kiezen tussen privacy folie of UV werende folie. Eerstgenoemde zorgt voor een anti-inkijk laag over de folie, laatstgenoemde houdt UV straling voor 99% buiten. Dat betekent dat uw meubilair en stoffering niet kan verkleuren. Kortom, tal van voordelige redenen om raamfolie te laten plaatsen. Of het nu gaat om glazen of kunststof ruiten, wij kunnen alles voor u regelen.

  Folie pvc ramen

Bij Out of the Sun staan we altijd voor u klaar voor het monteren van raamfolie op zowel glazen als kunststof ruiten. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen we hoogwaardige kwaliteit leveren en bent u binnen 5 werkdagen voorzien van raamfolie.

De voordelen van raamfolie op een rijtje:

  • Hoogstaande kwaliteit vanuit de USA;
  • Professionele montage door gecertificeerde monteurs;
  • UV werende functie van de folie;
  • Hogere isolatie waarde in uw woning;
  • Scherpe prijzen;
  • Snelle levering.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Wij luisteren altijd naar de wensen van onze klant en leveren raamfolie geheel op maat. Onze gecertificeerde monteurs snijden de raamfolie ter plaatse op maat en leveren altijd een 10! Heeft u specifieke wensen voor uw kunststof raamfolie? Geef deze dan aan ons door. Wij staan je graag te woord om te bepalen wat er mogelijk is.