Autoraamfolie

Ruime keuze

Glasfolie voor autoramen is leverbaar in een zeer uiteenlopend scala van tints en kleuren, variërend van een elegante lichte tint tot een opvallende donkere of spiegelende tint.

 

Toepassingen van autoraam folie

De meest gebruikte raamfolie is de zonwerende folie, maar glasfolie kan ook worden toegepast om de schadelijke effecten van UV-straling tegen te gaan of om uw veiligheid en privacy te verhogen.

Misschien wat minder voor de hand liggend zijn de folies zonder tint. Denk hierbij aan een veiligheids- en/of UV-werende folie. Ideaal om verkleuring en diefstal te voorkomen! Glasfolie is op vrijwel iedere ruit aan te brengen, waardoor de toepassingsmogelijkheden nagenoeg onbeperkt zijn.

Beter zicht

Autoraam folie vermindert schitteringen van buitenaf, zoals een laagstaande zon, koplampen van tegenliggers of reflecties van gebouwen of een nat wegdek. Als bestuurder bent u minder snel vermoeid en blijft u alert in het verkeer.

Aangename temperatuur in de auto

Door de warmte werende functie van glasfolie blijft het interieur van de auto aangenaam van temperatuur. De airco kan een standje lager of uit, wat brandstof bespaart. U bent minder snel vermoeid en blijft daardoor alertin het verkeer.

Door de filtering van schadelijke UV-straling (tot 98%) wordt het interieur bovendien beschermd tegen verkleuring en vormverlies.

Extra privacy en veiligheid

Autoraam folie kan gebruikt worden om ongewenste inkijk te voorkomen. Niet alleen heeft u hierdoor meer privacy, maar ook dieven kunnen niet door de autoramen naar binnen kijken.

Omdat de ruit moeilijker is om in te slaan voorkomt u ook actief inbraak. Glasfolie zorgt er ook voor dat glassplinters niet in het rond vliegen bij schade, waardoor uw veiligheid is gewaarborgd.

Exclusief en voordelig

Autoraamfolie zorgt voor een exclusieve uitstraling tegen een fractie van de kosten van gekleurd autoglas. De folies zijn leverbaar in verschillende kleuren en gradaties, dus altijd iets wat bij uw auto en niet te vergeten uzelf past

Eerste klas vakwerk

Out of the Sun heeft ruimte ervaring en levert eerste klas vakwerk. Dus geen luchtbellen, vouwen of naden, zoals veel gezien bij doe-het-zelf folie. De professioneel aangebrachte folie is niet te onderscheiden van gekleurd glas, maar wel een stuk voordeliger!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte met informatie aan per post of vraag met onze handige online tool een offerte per email aan