Over ons

Out of the Sun raamfolie en belettering

Out of the Sun is al sinds 1973 specialist op het gebied van raamfolie en belettering van plakfolie. Dankzij onze ervaringen weten wij precies wat er nodig is om hoogstaande kwaliteit te leveren voor onze klant. Onze medewerkers staan daarom dagelijks voor u klaar bij het monteren van raamfolie, geschikt voor diverse doeleinden.

Of het nu gaat om volledige kantoorpanden, of een kleine voordeurruit, wij staan altijd voor u klaar. Als u ervoor kiest om uw raamfolie te bestellen bij Out of the Sun bent u verzekerd van kundig advies en hoogstaande kwaliteit.

Onze folie

Wij werken uitsluitend met topkwaliteit (A1 US Limited Draft Qualities) raamfolies. Wij bestellen dagelijks direct bij diverse fabrieken in de USA en twee werkdagen later hebben we alles tegen zeer scherpe tarieven al in huis. Hierdoor is het mogelijk om binnen 5 werkdagen bij u voor de deur te staan om de raamfolie te laten monteren.

 

Doordat wij geen gebruik maken van dure tussenhandelaren of onnodige voorraden hebben kunnen wij de beste kwaliteit zeer voordelig aanbieden. Bovendien kunt u op al onze folie kiezen voor garantie tot maar liefst 10 jaar.

Is het hoog tijd voor warmtewerende folie op uw ramen?

 

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze zonnefolies al binnen 5 werkdagen.