Raamfolie museum

In musea wordt er regelmatig gekozen voor raamfolie op de ruiten. Dit heeft voornamelijk als reden dat er geen sprake mag zijn van verkleuringen van de pronkstukken die u in een museum vind. Naast het feit dat de folie UV-werend is, zijn er tal van andere voordelen.

De folie zorgt namelijk voor sterkere glas- of scherfbinding, energiebesparing én is CO2 verlagend. Zo draagt u dus bij aan het verbeteren van ons milieu. Daarnaast heeft de folie ook nog isolerende waarden, waardoor u minder hoeft te stoken gedurende de wintermaanden. In de zomer houdt het juist de warmte buiten. Maar ook airco’s verbruiken minder energie om de ruimte koel te houden. Dit zult u uiteindelijk gaan merken in de maandelijkse energiekosten.

 

Onze raamfolies hebben geen belemmeringen op uw zicht naar buiten. Dat betekent dat er net zoveel licht naar binnen komt, maar de folie toch het werk doet wat het moet doen. Om deze reden worden de raamfolies regelmatig geplaatst in musea, waar het van groot belang is dat er geen verkleuringen op uw materiaal plaatsvind.

 

Interesse in UV werend raamfolie? Vraag nu geheel vrijblijvend een scherpe offerte op maat aan voor uw museum.

     Raamfolie in uw museum

Bij Out of the Sun staan we u graag te woord om al uw vragen op het gebied van raamfolie te beantwoorden. Ook het aanvragen van een offerte is geheel eenvoudig. Binnen een aantal werkdagen ontvangt u duidelijke offerte zodat u precies weet wat u mag verwachten. Wel zo prettig!

Is het hoog tijd voor warmtewerende folie op uw ramen?

 

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze zonnefolies al binnen 5 werkdagen.