Raamfolie op maat

Raamfolie op maat– Binnen 5 dagen bezorgd en gemonteerd

Op zoek naar raamfolie op maat? Welkom bij out of the Sun, waar we dagelijks raamfolies op maat monteren. Of het nu gaat om een heel kantoorpand of een voordeurruitje, wij staan altijd voor je klaar.

 

Hierbij zijn maatwerk en expertise twee begrippen die hoog bij ons in het vaandel staan. Onze monteurs zijn gecertificeerd en kunnen raamfolie volledig op maat monteren. Dit doen zij door de breedte en hoogte maten op de centimeter nauwkeurig op te maten, om hem vervolgens deskundig te snijden. Dit doen zij net zo lang totdat u tevreden bent. Daar kunt u van op aan.

Raamfolie op maat verkrijgbaar

We komen graag bij u langs om raamfolie op maat te monteren. Allereerst meten we de precieze maten van uw ruit of ruiten. Vervolgens reinigen we het glas en zorgen we ervoor dat de plaklaag van de folie goed kan hechten op de ruit. Na het bijsnijden plaatsen we de raamfolie deskundig, zonder dat u bubbels of andere lelijke plekken ziet.

 

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Daarom laten we onze werkzaamheden graag door u controleren, om vast te stellen of we inderdaad aan alle eisen hebben voldaan. Is dat het geval? Dan zijn wij helemaal tevreden!

    Plakfolie op maat bij Out of the Sun

Heeft u ook interesse in raamfolie of plakfolie op maat? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen bij Out of the Sun. Wij maken dan een zeer scherpe offerte waarin al uw wensen en behoeften die zijn besproken worden verwerkt.

 

Heeft u vragen over de raamfolie op maat, neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op. Onze werknemers staan u graag te woord bij het beantwoorden van al uw vragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze zonnefolies al binnen 5 werkdagen.