Raamfolie woning

     Raamfolie kopen?

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw woning comfortabel en energiezuinig te houden? Raamfolie is de oplossing! Het biedt diverse voordelen zoals warmtewering, verduistering, privacy, en decoratie. Bij Out of the Sun Raamfolie hebben we een breed assortiment aan raamfolies die aan al uw behoeften voldoen.

     Raamfolie om ramen te verduisteren

Heeft u last van te veel zonlicht in uw woning? Onze verduisterende raamfolie is perfect om uw kamers donkerder te maken, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust of een comfortabele tv-kijkervaring zonder hinderlijke schitteringen.

Raamfolie om de zon te weren

Het weren van de zon is een belangrijk aspect, vooral tijdens de zomermaanden. Onze zonwerende folie helpt de temperatuur in uw huis te reguleren door de zonnestralen te reflecteren. Het vermindert de behoefte aan airconditioning en helpt u energie te besparen.

     Raamfolie voor hr glas

Het kan lastig zijn om een geschikte raamfolie te vinden voor HR-glas vanwege het risico op thermische breuk. Gelukkig hebben we bij Out of the Sun Raamfolie speciale folie voor HR-glas, ontworpen om uw ramen te beschermen en de effectiviteit van uw hoogrendementsglas te behouden.

     Raamfolie op maat

Elk raam is uniek en daarom bieden we raamfolie op maat aan. Of u nu op zoek bent naar een specifieke kleur zoals blauw, geel of roze, of unieke patronen zoals regenboograamfolie voor bijvoorbeeld de kinderkamer, wij hebben het allemaal!

     Contact

Interesse in onze raamfolies? Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte of voor meer informatie over onze producten. Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte raamfolie voor uw woning!

Heeft isolerende raamfolie zin?

Ja, isolerende raamfolie heeft zeker zin. Het reflecteert warmte in de zomer en houdt kou buiten in de winter, wat helpt om uw woning energiezuiniger te maken en uw comfort te verhogen.

Waarom geen folie op dubbelglas?

Het aanbrengen van folie op dubbelglas kan in sommige gevallen het risico op thermische breuk vergroten, omdat de folie de hoeveelheid warmte die door het glas wordt geabsorbeerd kan verhogen. Raadpleeg altijd een professional voordat u folie op dubbelglas aanbrengt.

Hoeveel kost folie op ramen laten plaatsen?

De kosten voor het plaatsen van folie op ramen kunnen variëren, afhankelijk van het type folie, de grootte van de ramen, en de complexiteit van de installatie. Voor een nauwkeurige offerte kunt u een offerte aanvragen op onze website.

Wat is het verschil tussen plakfolie en raamfolie?

Plakfolie en raamfolie worden beide op ramen aangebracht, maar ze hebben verschillende functies. Plakfolie is meestal decoratief of biedt privacy, terwijl raamfolie vaak extra functies heeft zoals warmtewering, UV-bescherming, of isolatie.

Welke raamfolie tegen kou?

Isolerende raamfolie is de beste optie tegen kou. Deze folie houdt in de winter de kou buiten en helpt warmteverlies te verminderen.

Waarom geen raamfolie op HR++ glas?

Net als bij dubbelglas, kan het aanbrengen van folie op HR++ glas het risico op thermische breuk verhogen. Echter, er zijn speciale folies ontwikkeld voor HR++ glas die veilig kunnen worden aangebracht. Raadpleeg altijd een professional.

Waar op letten bij raamfolie?

Bij het kiezen van raamfolie moet u rekening houden met verschillende factoren zoals de functie van de folie (warmtewering, privacy, decoratie, etc.), het type glas waarop de folie zal worden aangebracht, en de compatibiliteit met uw specifieke behoeften en omstandigheden.

Hoeveel warmte verlies je door je ramen?

Het warmteverlies door ramen kan variëren afhankelijk van het type glas, de grootte en de oriëntatie van de ramen, en de algehele isolatie van de woning. Gemiddeld kan tot 25-30% van de warmte in een woning verloren gaan door de ramen. Het installeren van isolerende raamfolie kan helpen dit warmteverlies te verminderen.

Is het hoog tijd voor warmtewerende folie op uw ramen?

 

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze zonnefolies al binnen 5 werkdagen.