Statische raamfolie

Raamfolie is een voordelige keuze

Bent u op zoek naar statische raamfolie? Bij Out of the Sun plaatsen wij dagelijks raamfolie in zowel bedrijfspanden als woningen. Onder statische raamfolie verstaan we folie dat door statische lading blijft hechten aan het raam. Er is dus geen kleeflaag nodig om het aan te brengen op uw ruit. Hierdoor is het mogelijk om de folie keer op keer opnieuw aan te brengen op anderen plaatsen.

 

Het grote voordeel aan statische raamfolie? Dat het zeer gemakkelijk te verwijderen is, ook nadat het jaren heeft vastgezeten aan uw ruiten. Bij Out of the Sun hebben wij diverse statische raamfolies, die we zowel zakelijk als in uw woning kunnen beplakken.

Raamfolie statisch

Raamfolie zelf aanbrengen is zeer lastig, het vereist namelijk veel tijd en concentratie. Om die reden wordt er veel gekozen om raamfolie te laten plaatsen door een ervaren bedrijf dat precies weet hoe het materiaal op een eenvoudige manier te monteren is op de ruit.

Door de extra voordelen van statische raamfolie is het logischer dat deze variant een stukje duurder is. Weet u bijvoorbeeld zeker dat de raamfolie een lange tijd op dezelfde plek zal blijven? Dan bent u goedkoper uit met normale raamfolie.

Bij het plaatsen van raamfolie is het belangrijk dat je de ruiten goed schoonmaakt. Wanneer de ruit stofvrij is plakt deze namelijk het beste.

Voordelen van statische raamfolie

We zetten de voordelen van raamfolie statisch graag even voor je op een rijtje:

    • Gemakkelijk te gebruiken;
    • Sneller aan te brengen dat standaard raamfolie;
    • Geen lijmresten op de ruit;
    • Gebruiksvriendelijker materiaal.

Bij Out of the Sun staan we u graag te woord om al uw vragen op het gebied van statische raamfolie te beantwoorden. Ook het aanvragen van een offerte is geheel eenvoudig. Binnen een aantal werkdagen ontvangt u duidelijke offerte zodat u precies weet wat u mag verwachten. Wel zo prettig!

Is het hoog tijd voor warmtewerende folie op uw ramen?

 

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze zonnefolies al binnen 5 werkdagen.