UV-Werende folie

Raamfolie UV-Werende folie – Binnen 5 dagen bezorgd en gemonteerd

De zon is natuurlijk heerlijk. Het heeft verschillende bevorderlijke effecten op je gezondheid en het geeft regelmatig een waar vakantiegevoel. Toch zijn er ook een aantal vervelende effecten van de zon, en vooral de UV straling. In uw woning kan het zomers ontzettend warm worden, waardoor het amper uit te houden is binnen. Dit is zeer onprettig en wilt u natuurlijk laten oplossen. Raamfolie kan hier een uitkomst bieden. De folie zorgt er namelijk voor dat de warmte voor 80% wordt tegengehouden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een uw variant van de raamfolie te kiezen.

 

De UV folie zorgt ervoor dat UV straling voor 99% wordt tegengehouden. Dit heeft verschillende voordelen voor uw apparatuur, meubilair en stoffering. UV raamfolie zorgt er namelijk voor dat verkleuringen worden tegengehouden. Zo heeft u geen last van doffe kleuren in uw tapijt of meubels en kunt u langer genieten van uw spullen in een koelere ruimte.

UV werende raamfolie

Out of the Sun is een ervaren leverancier in raamfolies. Wij hebben diverse soorten folies op voorraad geheel naar wens van onze klant. Wat dacht u bijvoorbeeld van UV werende folie, die de UV straling voor bijna 100% kan voorkomen. Verkleuringen zijn hierdoor verleden tijd en u heeft tegelijkertijd een beter geïsoleerde ruimte. Een dubbel voordeel dus! Niet zonder reden kiezen steeds meer mensen voor raamfolie. Het is namelijk een investering die zich altijd uitbetaald.

 

Out of the Sun werkt enkel met raamfolies van hoge kwaliteit, afkomstig uit de Verenigde Staten. Deze zijn zeer geschikt voor UV wering en kunnen gemakkelijk op maat worden gemaakt. Onze monteurs helpen je graag om op maat gemaakte raamfolie te beplakken op uw ruiten.

Raamfolie UV werend

De folie zorgt voor sterkere glas- of scherfbinding, energiebesparing én is CO2 verlagend. Zo draagt u dus bij aan het verbeteren van ons milieu. Daarnaast heeft de folie ook nog isolerende waarden, waardoor u minder hoeft te stoken gedurende de wintermaanden. In de zomer houdt het juist de warmte buiten. Maar ook airco’s verbruiken minder energie om de ruimte koel te houden. Dit zult u uiteindelijk gaan merken in de maandelijkse energiekosten.

 

Onze raamfolies hebben geen belemmeringen op uw zicht naar buiten. Dat betekent dat er net zoveel licht naar binnen komt, maar de folie toch het werk doet wat het moet doen. Om deze reden worden de raamfolies regelmatig geplaatst in showrooms, musea en andere etalages.

 

Interesse in UV werend raamfolie? Vraag nu geheel vrijblijvend een scherpe offerte op maat aan voor uw kantoor, gebouw of woning.

  UV werende folie ramen

Uv werende folie plaatsen is vrij lastig. Om die reden raden we altijd aan om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. In de praktijk zien we namelijk dat zelf doen vaak problemen oplevert. Er ontstaan dan luchtbellen en lelijke plekken. Wij leveren niet alleen folie van hoogstaande kwaliteit, maar wij plaatsen het ook op professionele wijze. Onze monteurs zijn gecertificeerd met een VCA diploma en weten precies hoe zij voor u aan het werk moeten.

   Hoe maak ik raamfolie uv schoon?

Het schoonmaken van ramen met folie is heel eenvoudig. Er geldt alleen een regel: Gebruik nooit bijtende middelen. Deze kunnen ervoor zorgen dat de lijmlaag los gaat laten. De meest gebruikte schoonmaakmiddelen zijn:

  • Water met een kleine hoeveelheid brandspiritus;
  • Schone ruitenwisser
  • Glassex
  • Een schone doek.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij luisteren naar de wensen van onze klant en leveren altijd raamfolie op maat. Onze monteurs snijden de raamfolie ter plaatse op maat en leveren altijd een 10. Heeft u specifieke wensen voor UV werende folie? Geef deze dan aan ons door. Wij staan je graag te woord om te bepalen wat er mogelijk is.

Voordelen van Out of the Sun veiligheidsfolie

Houdt tot 99% van de uv-stralen tegen

Voorkomt verkleuring van stoffering, apparatuur en andere goederen

Is transparant en extra krasbestendig

Wordt binnen 5 werkdagen gemonteerd door gecertificeerde monteurs

Makkelijk te combineren met zonwerende en privacy folie

Goedkoper dan zonneschermen en rolluiken

Tot 10 jaar garantie en binnen 5 werkdagen gemonteerd

Professionele montage

Sommige mensen kiezen ervoor om de folie zelf op te plakken of te monteren. Maar helaas zien we vaak genoeg dat het toch mis gaat. 

Eén van de meest voorkomende problemen is het creëren van te veel luchtbellen. Dit willen we uiteraard voorkomen.

We leveren niet alleen folie van hoge kwaliteit, maar ook professionele montage. De gecertificeerde monteurs, tevens ook in bezit van een VCA diploma, monteren de folie strak tegen uw ramen.

Hoe maak ik UV-werende folie schoon?

Schoonmaken van ramen met folie gaat vrij eenvoudig. Er geldt wel één belangrijke regel: ‘gebruik géén bijtende middelen’. De volgende veelgebruikte schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor UV-werende folie:

Water met een klein beetje brandspiritus

Een schone raamwisser

Glassex

Een schone doek

Technische informatie

Specificaties:

LTA 18 %

RFL 55 %

ZTA 80 %

ABS 32 %

UV 99 %

ZNW 78 %

TRM 13 %

LTA: lichttoetreding

RFL: reflectie

ZTA: zontoetreding

ZNW: zonwering

TRM: transmissie

Energiebesparing (ENS score):

Garantie:

Tot 10 jaar

Wilt u ook UV-werende folie op uw ramen?

Vraag dan nu uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze folies al binnen 5 werkdagen.