UV-Werende folie

Raamfolie UV-Werende folie – Binnen 5 dagen bezorgd en gemonteerd

Welkom bij Out of the Sun raamfolie, uw one-stop shop voor hoogwaardige UV-werende folie. We hebben een breed scala aan producten, van spiegelfolie tot raamfolie in kleuren, die uw huis of kantoor beter beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

     Waarom UV werende raamfolie essentieel is?

UV-stralen van de zon kunnen niet alleen uw huid beschadigen, maar ook uw interieur. Ze kunnen meubels, vloerbedekking en kunststof voorwerpen vervagen, wat leidt tot kostbare vervangingen. Door het gebruik van UV-werende folie, kunt u de levensduur van uw interieur verlengen en tegelijkertijd uw gezondheid beschermen.

UV werende folie is geschikt voor elk type raam

Of u nu enkel glas, dubbel glas of HR++ glas heeft, onze folie kan uw ramen effectief beschermen tegen UV-stralen. Wij bieden ook buitenfolie aan voor extra bescherming.

     UV-werende raamfolie op maat

Bij Out of the Sun begrijpen we dat elk raam uniek is. Daarom bieden we raamfolie op maat aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar verduisterende raamfolie of zonwerende folie, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

     Montage van UV-werende raamfolie

Het aanbrengen van onze UV-werende folie is eenvoudig en kan worden gedaan door iedereen met een beetje handigheid. Echter, als u het liever overlaat aan de professionals, bieden we ook een montageservice aan. Of het nu gaat om een raamfolie voor een woning of voor een bedrijfspand, onze experts zorgen voor een naadloze installatie.

     Contact

We hopen dat u vindt wat u zoekt in onze brede selectie van UV-werende folies. Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste folie, neem dan gerust contact met ons op. Ons team van deskundigen staat klaar om u te helpen.

Bij Out of the Sun raamfolie zijn we trots op onze kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice. Of u nu op zoek bent naar veiligheidsfolie, isolatiefolie, of decoratieve folie, we hebben iets voor iedereen.

Waarom UV werende folie?

UV-werende folie is essentieel om je huid en interieur te beschermen tegen schadelijke ultraviolette stralen van de zon. Deze stralen kunnen huidkanker veroorzaken en het interieur van uw huis, zoals meubels en vloeren, doen verbleken.

Hoe effectief is zonwerende folie?

Zonwerende folie kan tot 80% van de zonnewarmte blokkeren, waardoor uw huis koeler blijft en uw energiekosten vermindert.

Is zonwerend ook UV werend?

Ja, zonwerende folie werkt ook als een UV-werende folie. Het blokkeert niet alleen de warmte van de zon, maar ook tot 99% van de UV-stralen.

Wat is UV beschermfolie?

UV-beschermfolie is een type raamfolie dat is ontworpen om UV-straling van de zon te blokkeren. Het helpt uw huid te beschermen tegen blootstelling aan UV-stralen en vermindert de verkleuring van meubels en vloerbedekking in uw huis.

Kan UV-straling door plastic?

Ja, UV-straling kan door sommige soorten plastic heen. Echter, er zijn ook speciale UV-bestendige plastics die de stralen kunnen blokkeren.

Kan UV door wolken heen?

Ja, UV-stralen kunnen ook door wolken heen. Zelfs op een bewolkte dag kunt u nog steeds blootgesteld worden aan UV-straling.

Hoe UV werend is plexiglas?

Plexiglas blokkeert ongeveer 90% van de UV-stralen. Dit maakt het een goede optie voor toepassingen waarbij UV-bescherming nodig is.

Welke kleur is het meest zonwerend?

Donkere kleuren zijn over het algemeen beter in het blokkeren van zonlicht en warmte. Echter, de efficiëntie van zonwerende folie hangt niet alleen af van de kleur, maar ook van de gebruikte materialen en technologie.

Kan raamfolie aan de buitenkant?

Ja, raamfolie kan aan de buitenkant van een raam worden aangebracht. Dit is vooral nuttig voor ramen waar de binnenkant moeilijk te bereiken is. Het is echter belangrijk om te vermelden dat buitenfolie speciaal ontworpen is om weersinvloeden te weerstaan.

Voordelen van Out of the Sun veiligheidsfolie

Houdt tot 99% van de uv-stralen tegen

Voorkomt verkleuring van stoffering, apparatuur en andere goederen

Is transparant en extra krasbestendig

Wordt binnen 5 werkdagen gemonteerd door gecertificeerde monteurs

Makkelijk te combineren met zonwerende en privacy folie

Goedkoper dan zonneschermen en rolluiken

Tot 10 jaar garantie en binnen 5 werkdagen gemonteerd

Professionele montage

Sommige mensen kiezen ervoor om de folie zelf op te plakken of te monteren. Maar helaas zien we vaak genoeg dat het toch mis gaat. 

Eén van de meest voorkomende problemen is het creëren van te veel luchtbellen. Dit willen we uiteraard voorkomen.

We leveren niet alleen folie van hoge kwaliteit, maar ook professionele montage. De gecertificeerde monteurs, tevens ook in bezit van een VCA diploma, monteren de folie strak tegen uw ramen.

Hoe maak ik UV-werende folie schoon?

Schoonmaken van ramen met folie gaat vrij eenvoudig. Er geldt wel één belangrijke regel: ‘gebruik géén bijtende middelen’. De volgende veelgebruikte schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor UV-werende folie:

Water met een klein beetje brandspiritus

Een schone raamwisser

Glassex

Een schone doek

Technische informatie

Specificaties:

LTA 18 %

RFL 55 %

ZTA 80 %

ABS 32 %

UV 99 %

ZNW 78 %

TRM 13 %

LTA: lichttoetreding

RFL: reflectie

ZTA: zontoetreding

ZNW: zonwering

TRM: transmissie

Energiebesparing (ENS score):

Garantie:

Tot 10 jaar

Wilt u ook UV-werende folie op uw ramen?

Vraag dan nu uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze folies al binnen 5 werkdagen.