Veiligheidsfolie

Raamfolie Veiligheidsfolie – Binnen 5 dagen bezorgd en gemonteerd

Wat is veiligheidsfolie?

Een andere naam voor veiligheidsfolie is inbraak vertragende folie. Het is glasheldere folie en deze laat 100% licht door. Een groot voordeel van veiligheidsfolie is dat het het glas een stuk sterker maakt, waardoor een snelle inbraak vrijwel onmogelijk wordt. Door de sterke lijmlaag zal wanneer het glas breekt de ruit aan elkaar blijven hangen, waardoor binnenkomen wordt bemoeilijkt.

Het glas zal ook niet in het rond vliegen, waardoor u en anderen en uw spullen beschermd zijn. Dit heeft een groot voordeel en wordt daarom o.a. veel gebruikt bij:

scholen

kinderdagverblijven

verpleeghuizen

sportruimtes

kantoren en banken

winkelruiten

productieruimten in de voedselindustrie

De meeste verzekeringsmaatschappijen stellen deze beveiliging van uw ramen al verplicht. Veiligheidsfolie is belangrijk bij het aanvragen van een HACCP, IFS of BRC certificering. Onze veiligheidsfolie is volledig gegarandeerd en geheel geproduceerd conform de strenge ISO 9001 eisen.

Daarom Out
of the Sun Glasfolie

Eigen import vanuit de USA

Professionele montage door gecertificeerde monteurs

Monteurs zijn in het bezit van VOG (verklaring omtrent gedrag)

Monteurs zijn ook in bezit van VCA diploma

Scherpe prijzen met prijsgarantie

Wij leveren / monteren binnen 5 werkdagen

Tot 10 jaar garantie van A t/m Z

Bijkomende voordelen van veiligheidsfolie

Het bijkomende voordeel van de veiligheidsfolie is dat deze UV-werend is. De verkleuring van stoffering en apparatuur wordt zo verminderd en de folie is krasbestendig. U kunt de folie ook nog eens eenvoudig combineren met zonwerende folie of privacy folie.

Veiligheidsfolie is een uitstekende en voordelige optie om u en uw omgeving te beveiligen tegen inbraak of de gevolgen van gebroken glas.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte met informatie aan per post of vraag met onze handige online tool een offerte per email aan