Veiligheidsfolie

Raamfolie Veiligheidsfolie – Binnen 5 dagen bezorgd en gemonteerd

Veiligheidsfolie is een ontzettend interessante investering om inbraakpogingen te voorkomen. De raamfolie is voorzien van een dikke lijmlaag, waardoor het voor de inbreker ontzettend lastig is om een ruit kapot te krijgen. Het binnendringen wordt daardoor verminderd. Ook zal het glas niet in het rond vliegen wanneer een ruit wordt ingeslagen. Uw spullen worden daardoor ten alle tijden beschermd. Niet voor niets wordt de veiligheidsfolie regelmatig gekozen bij:

 

  • Overheidsinstanties;
  • Verpleeghuizen en dagverblijven;
  • Sportruimtes;
  • Winkels;
  • Kantoren;

Het voordeel van de veiligheidsfolie is dat deze gewoon 100% licht doorlaat. Daardoor zie je vrij weinig van de aanwezigheid van de folie, maar ben je toch verzekerd van de veiligheid. De meeste verzekeringsmaatschappijen stellen deze beveiliging tegenwoordig al verplicht. Bij het aanvragen van een HACCP, IFS of BRC certificering is het van groot belang dat je veiligheidsfolie op je ruiten hebt.

Veiligheidsfolie van Out of the Sun

Bin Out of the Sun zijn wij experts op het gebied van raamfolie plaatsen. Dankzij onze ervaring kunnen wij diverse folies aanbieden en op maat laten plaatsen. Zo bent u voorzien van extra beveiliging en weet u zeker dat inbrekers het een stuk lastiger krijgen om binnen te dringen.

 

Het bijkomende voordeel van onze folies is dat deze ook UV-werend zijn. Dit betekent dat verkleuringen van uw meubilair en stofferingen ook worden voorkomen. Ook is de folie krasbestendig en houdt het de zon buiten de deur. Veiligheidsfolie is een uitstekende en voordelige optie om uw omgeving te beveiligen tegen inbraken. Een investering die zich zeker zal terugbetalen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bij Out of the Sun staan we u graag te woord om al uw vragen op het gebied van raamfolie te beantwoorden. Ook het aanvragen van een offerte is geheel eenvoudig. Binnen een aantal werkdagen ontvangt u duidelijke offerte zodat u precies weet wat u mag verwachten. Wel zo prettig!