Buitenfolie

Raamfolie Buitenfolie – Binnen 5 dagen bezorgd en gemonteerd

     Wat is buitenfolie precies?

Buitenfolie is een speciaal type raamfolie dat aan de buitenkant van een raam wordt aangebracht. Het is ontworpen om UV-stralen te blokkeren, warmte te reguleren, en privacy te bieden zonder het zicht van binnenuit te belemmeren. Wij kunnen speciale buitenfolies voor u plaatsen, geheel naar uw wens. De buitenfolie is een stuk beter beschermd tegen weersomstandigheden van buitenaf.

     Buitenfolie en regen?

Maak je geen zorgen over regen! Onze buitenfolie is ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Het is waterbestendig en behoudt zijn effectiviteit en uiterlijk, zelfs in de regen.

Professioneel buitenfolie, binnen 5 dagen gemonteerd!

Bij Out Of The Sun begrijpen we dat tijd waardevol is. Daarom zorgen we ervoor dat ons professionele team uw buitenfolie binnen 5 dagen installeert. We hebben een uitgebreide selectie van folies, van raamfolie op maat tot folie voor kunststof ramen en kozijnen. Neem contact met ons op voor een offerte!

     Folie aan de buitenzijde aanbrengen

Het aanbrengen van folie aan de buitenzijde van uw ramen is een effectieve manier om warmte en licht te reguleren. Het helpt om zonlicht te reflecteren voordat het uw glas bereikt, waardoor uw interieur koeler blijft. Of u nu een museum, kantoor, bedrijfspand of woning heeft, buitenfolie is een ideale keuze.

     Waarom Outofthesun?

Bij Out Of The Sun zijn we trots op onze kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice. We bieden een breed scala aan folies in verschillende kleuren zoals blauw, geel, roze, zwart, wit, oranje, groen, rood, en paars. We hebben ook speciale folies zoals statische raamfolie, isolerende raamfolie, verduisterende raamfolie, UV-werende folie, zonwerende folie, veiligheidsfolie, en zelfklevende raamfolie.

     Contact

Bent u klaar om de vele voordelen van buitenfolie te ontdekken? Neem vandaag nog contact met ons op! Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte folie voor uw behoeften te vinden. Bezoek ook onze showroom om onze producten in het echt te zien!

Kun je plakfolie ook buiten gebruiken?

Ja, plakfolie kan buiten gebruikt worden, mits het correct is aangebracht. Zorg ervoor dat het oppervlak schoon en droog is voordat je de folie aanbrengt.

Kan raamfolie aan de buitenkant?

Jazeker, raamfolie kan zeker aan de buitenkant van je ramen worden aangebracht. Dit wordt vaak gedaan met speciale buitenfolie die bestand is tegen weersinvloeden.

Is plakfolie waterbestendig?

Ja, de meeste soorten plakfolie zijn waterbestendig. Dit maakt het ideaal voor gebruik in vochtige omgevingen of buitenshuis.

Wat kost isolerende raamfolie?

De kosten van isolerende raamfolie kunnen variëren, afhankelijk van de afmetingen van je ramen en het type folie dat je kiest. Voor een precieze prijsopgave, raden we aan om een offerte aan te vragen.

Hoe goed werkt zonwerende folie?

Zonwerende folie werkt zeer effectief. Het reflecteert en absorbeert zonnestralen, waardoor het binnendringen van warmte en UV-straling in je woning of kantoor sterk wordt verminderd.

Is folie waterdicht?

Ja, de meeste soorten raamfolie, inclusief plakfolie, zijn waterdicht. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in vochtige omgevingen en voor buitentoepassingen.

Wat is het verschil tussen plakfolie en raamfolie?

Het grootste verschil tussen plakfolie en raamfolie is hun toepassing. Plakfolie wordt vaak gebruikt op gladde oppervlakken zoals meubels en deuren, terwijl raamfolie speciaal is ontworpen voor glasoppervlakken.

Welke raamfolie tegen kou?

Voor de isolatie tegen kou raden we aan om isolerende raamfolie te gebruiken. Deze folie helpt de warmte in je woning te behouden, wat vooral in de wintermaanden nuttig is. Kijk bijvoorbeeld naar onze warmtewerende raamfolie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u vragen over de buitenfolies, neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op. Onze werknemers staan u graag te woord bij het beantwoorden van al uw vragen.