Zonwerende Raamfolie

Zonwerende raamfolie > Geen last meer van hitte, koude rillingen én hoge energiekosten

Wilt u kou in de winter en warmte in de zomer zoveel mogelijk voorkomen? Kies dan voor Out of the Sun. Wij zijn een ervaren leverancier van zonwerende raamfolie door heel Nederland. Onze producten zijn hoogwaardig en worden direct geëxporteerd vanuit de verenigde Staten.

Zonwerende folie zorgt ervoor dat de warmte voor 80% wordt tegen gehouden. De uiterste temperatuur invloeden zorgen er vaak voor dat mensen dure apparaten in huis halen. Ook een dure energierekening is vaak een oplossing om toch te voorkomen dat u in de kou of warmte zit. En dat terwijl er een veel goedkopere optie is, namelijk raamfolie. Voorkom een zwetende zomer en koude rillingen in de winter door te kiezen voor zonwerende raamfolie. Een investering die zich uitbetaald.

Zonwerend folie

Onze folies houden tot 80% van de zonnewarmte buiten. Dit zorgt ervoor dat de warmte niet te veel naar binnenkomt in de zomer. Tegelijkertijd houdt het in de winter juist de warmte binnen. Dit alles komt door de isolerende werking van het raamfolie.

De verwarming en airconditioner hebben een stuk minder werk wanneer u kiest voor raamfolie. Dit zal u direct gaan merken in de maandelijkse energiekosten. Niet voor niets worden zonwerende raamfolies vaak geplaats in etalages, kantoren, overheidsgebouwen en musea, maar natuurlijk ook in woningen.

Zonwerende folie buitenkant

De toepassingsmogelijkheden van zonwerende folie zijn groots. Het biedt bescherming tegen onder meer hitte, koude rillingen én hoge energiekosten. Wat ons betreft een investering die zich snel zal terugbetalen.

Daarnaast is glasfolie minder belastend voor ons milieu. Niet voor niets zien we vaak dat deze worden geplaatst in etalages, showrooms en kantoren. Daarnaast is de folie bewerkt met een speciale coating, waardoor het zeer krasbestendig is en langer meegaat. Ook kun je kiezen voor een speciale coating die de schittering uit het licht haalt. Ideaal om beter zicht te hebben op je beeldscherm.

Zonnefolie raam

Zonwerende folie is zowel in een transparante als een reflecterende versie verkrijgbaar. Bij reflecterende raamfolie zorgt het ervoor dat er weerspiegeling ontstaat, waardoor inkijk in uw pand wordt doorbroken. Dit verhoogt de privacy direct en voorkomt vervelende gevolgen.

Transparante folie is een mogelijkheid wanneer u een raamfolie wilt dat bijna onzichtbaar is. De folie heeft dezelfde voordelen, maar zijn nauwelijks zichtbaar vanaf de buitenkant.

Vraag nu gratis en vrijblijvend een scherpe offerte op maat aan voor uw kantoor, gebouw of woning.

Zonwering folie

Houdt tot wel 80% van de zonnewarmte tegen;

Minder warmteverlies in de winter door isolatie;

Meer dan 50 kleuren & transparant verkrijgbaar, met of zonder spiegeling;

Reduceert schitteringen en reflecties, ideaal voor beeldschermen;

CO2 verlagend en hoge krasbestendigheid;

Makkelijk te combineren met andere folies;

Tot 10 jaar garantie en binnen 5 werkdagen gemonteerd.

Tal van redenen waarom u moet kiezen voor een zonwerende raamfolie. Naar onze mening is een folie een investering die zich snel zal uitbetalen!

Zonwerende raamfolie op maat

Wilt u zonwerende raamfolie laten plaatsen? Kies dan voor de diensten van out of The Sun.  Wij zijn ervaren op het gebied van raamfolie plaatsen en zorgen ervoor dat de folie in een uitstekende conditie wordt geplaatst op uw ruiten. Dit doen wij door de ruit eerst grondig te reinigen en de raamfolie op maat te snijden. Dan gebruiken wij een speciale behandeling zodat de raamfolie goed plakt en geen lelijke plekken laat zien.

Zonwerende folie ramen

Klinkt zonwerende raamfolie als muziek in de oren? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte bij Out of the Sun. Wij stellen dan een scherpe offerte op zodat u precies weet wat u mag verwachten. Gaat u akkoord? Dan kunnen wij binnen 5 werkdagen het raamfolie laten plaatsen door gecertificeerde monteurs. Daar kunt u van op aan.

Isolatiefolie laten plaatsen

Alle folies worden binnen 5 werkdagen geplaatst door gecertificeerde monteurs.
Kan ik het dan niet zelf doen? Ja, maar helaas zien we dat het in de praktijk toch vaak fout gaat. Soms zelfs met breuken in de ramen als gevolg. Vandaar dat we de folies altijd zelf plaatsen.

Onze monteurs, tevens ook in bezit van een VCA diploma, weten precies hoe ze zonwerende en andere folies moeten plaatsen. Dit scheelt u veel gedoe en u heeft gegarandeerd een goed eindresultaat.

Weinig én simpel onderhoud

Met Out of the Sun raamfolie hoeft u door de goede coating weinig schoon te maken. Als het dan toch tijd is voor reiniging, dan geldt er maar 1 belangrijke regel: ‘gebruik géén bijtende middelen’.
De volgende veelgebruikte schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor zonwerende folie:

Water met een klein beetje brandspiritus

Een schone raamwisser

Een schone zeem

Glassex

Een schone doek

Plakfolie voor ramen van Outofthesunraamfolie

De toepassingsmogelijkheden van zonwerende folie zijn groot. Het biedt bescherming tegen onder meer hitte, koude rillingen én hoge energiekosten. Het zal iedereen bekend zijn; in de zomer zweet je onder de invloed van de zon, in de winter zit je op dezelfde plek te klappertanden van de kou. Nog steeds lossen veel mensen de koude- of warmteproblemen op door meteen gebruik te maken van de airconditioning en de verwarming. Het kan echter anders en goedkoper ook vooral.

Houdt wel 80 procent van de warmte buiten de deur

Neem nou zonwerende raamfolie van Out of the Sun. Wist je wel dat deze warmtewerende folie tot wel tachtig procent van de warmte van de zon buiten de deur kan houden? Het werkt ook andersom. Door gebruik te maken van raamfolie op maat krijg je ook te maken met veel minder warmteverlies via de ramen in de winter. Dat betekent dus dat de raamfolie op maat een sterk isolerende werking heeft. En zo houd je het dus in de zomer koel en in de winter warmer.

Zo bespaar je fors op de energierekening

Door gebruik te maken van raamfolie zonwerend hoef je dus minder snel de airconditioning in te schakelen en evenmin de verwarming aan te doen. Dat heeft een zeer positieve uitwerking op de energierekening die je zo een stuk lager houdt. De investering in raamfolie zonwerend verdien je dus snel weer terug. Je past de folie gemakkelijk toe op glas en kunststof en alles kan op maat gemaakt worden.

Met een speciale coating tegen de schittering van de zon

Glasfolie is ook al minder belastend voor het milieu. Niet voor niets zie je het ook vaker en vaker toegepast worden in etalages, showrooms, kantoren en bedrijfspanden. Ook overheidsgebouwen zijn tegenwoordig uitgerust met deze sterke zonwerende raamfolie. Omdat de folie ook nog eens is bewerkt met een speciale coating, heeft het een zeer hoge krasbestendigheid en gaat de folie ook nog eens langer mee. Er kan op de zonwerende folie eveneens een coating aangebracht worden die de schittering van de zon beperkt, Door de folie te gebruiken, werk je prettiger en houd je steeds prima zicht op je beeldscherm of je smartphone.

Technische informatie

Specificaties:

LTA 18 %

RFL 55 %

ZTA 80 %

ABS 32 %

UV 99 %

ZNW 78 %

TRM 13 %

LTA: lichttoetreding

RFL: reflectie

ZTA: zontoetreding

ZNW: zonwering

TRM: transmissie

Energiebesparing (ENS score):

Garantie:

Tot 10 jaar

Is het hoog tijd voor warmtewerende folie op uw ramen?

 

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze zonnefolies al binnen 5 werkdagen.

Veelgestelde vragen door klanten

 

Kan ik ook op HR++ glas warmtewerende folie laten plaatsen?

Dit is zeker mogelijk. Het advies luidt wel om sommige typen folies aan de buitenkant te plakken om de kans op een thermische breuk te verkleinen. Voor HR++ glas is in sommige gevallen dus buitenfolie nodig.

Bij Out of the Sun werken uitsluitend gecertificeerde specialisten. We weten dus precies voor iedere situatie of we bepaalde folies wel of niet aan de binnenkant kunnen plaatsen. Neem contact met ons op als u twijfelt over de situatie in uw huis, kantoor of gebouw.

Kan ik een folie ook op een ‘gedeelte’ van het raam laten aanbrengen?

Dit kan helaas niet. We plaatsen de folie altijd op het gehele raam, om zo de kans op een breuk te voorkomen.

Voorkomt zonwerende folie ook de verkleuring van mijn eigendommen?

Niet volledig. Om het gewenste resultaat te krijgen, adviseren we om verschillende folies te combineren. UV-werende folie houdt tot 99% van de uv-stralen tegen. Deze folie kan u makkelijk combineren met zonwerende folie.

Vertel ons welke problemen u met folie wil oplossen (bijvoorbeeld minder warmte en meer privacy) en we vertellen u precies wat u nodig heeft. Een op maat gemaakt offerte is bij ons gratis én vrijblijvend.