Zonwerende Folie op Maat

Zonwerende raamfolie > Geen last meer van hitte, koude rillingen én hoge energiekosten

Zweten in de zomer en koude rillingen in de winter. Niemand zit er op te wachten. Mensen gebruiken vaak dure apparaten om dit te voorkomen. De hoge energierekening nemen we voor lief, terwijl er een goedkopere oplossing is.

Zonwerende raamfolie van Out of the Sun houdt tot 80% van de zonnewarmte tegen. Daarnaast zorgt de folie voor minder warmteverlies via de ramen in de winter door de isolerende werking.

De verwarming en airconditioner hebben door de folie dus minder werk. De energiekosten dalen hierdoor drastisch.

We hebben zonwerende folie voor glas en kunststof (bijvoorbeeld voor loodsen en lichtkoepels). Alles wordt op maat voor u gemaakt.

Zonwerende folie wordt vaak gebruikt in:

Etalages en showrooms

Kantoren en bedrijfspanden

Overheidsgebouwen

Woningen

Musea

CO2 verlagend en hoge krasbestendigheid

Zonwerende folie staat ook bekend als glasfolie, zonnefolie, isolatiefolie en warmtewerende folie. De isolerende werking van de folie zorgt voor minder belasting voor het milieu (CO2 verlagend). De speciale coating zorgt ook nog eens voor een hoge krasbestendigheid, waardoor de folie lang meegaat.

Speciale coating verlaagt schittering

Onze zonwerende folie heeft een speciale coating dat zorgt voor minder schittering van de zon. Zo kijkt u weer makkelijk naar tv-schermen, monitoren of uw mobiel.
Dit is niet alleen voor werknemers een verbetering, maar ook klanten die op kantoor of in uw winkel langskomen krijgen hierdoor een betere ervaring.

Vraag nu gratis en vrijblijvend een scherpe offerte op maat aan voor uw kantoor, gebouw of woning.

Daarom Out
of the Sun Glasfolie

Eigen import vanuit de USA

Professionele montage door gecertificeerde monteurs

Monteurs zijn in het bezit van VOG (verklaring omtrent gedrag)

Monteurs zijn ook in bezit van VCA diploma

Scherpe prijzen met prijsgarantie

Wij leveren / monteren binnen 5 werkdagen

Tot 10 jaar garantie van A t/m Z

Zonwerende (raam)folie in reflecterende of transparante folie

Zonwerende folie is zowel in een reflecterende als transparante versie beschikbaar. Reflecterende raamfolie zorgt voor spiegeling waardoor u minder inkijk in uw gebouw of pand krijgt. Dit verhoogt de privacy in uw gebouw of pand.

Liever zonwerende folie dat bijna onzichtbaar is? Onze transparante folie zorgt nog steeds voor dezelfde voordelen, maar is vanaf de buitenkant nauwelijks zichtbaar.

Combineer verschillende folies

Sommige situaties vragen om meer dan de warmte tegengaan. Wilt u bijvoorbeeld ook minder inkijk, of sterk verminderen van uv-straling die voor verkleuringen zorgen? Onze folies zijn makkelijk te combineren. Vertel ons welke problemen u wil oplossen, dan maken we gratis voor u een offerte op maat.

Benieuwd welke problemen we kunnen verhelpen met een of een combinatie van folies? Bekijk dan de belangrijkste voordelen per type folie:

Isolatiefolie laten plaatsen

Alle folies worden binnen 5 werkdagen geplaatst door gecertificeerde monteurs.
Kan ik het dan niet zelf doen? Ja, maar helaas zien we dat het in de praktijk toch vaak fout gaat. Soms zelfs met breuken in de ramen als gevolg. Vandaar dat we de folies altijd zelf plaatsen.

Onze monteurs, tevens ook in bezit van een VCA diploma, weten precies hoe ze zonwerende en andere folies moeten plaatsen. Dit scheelt u veel gedoe en u heeft gegarandeerd een goed eindresultaat.

Zonwerende folie van Out of the Sun

Houdt tot 80% van de zonnewarmte tegen

Minder warmteverlies in de winter

Meer dan 50 kleuren & transparant, met of zonder spiegeling

Reduceert schitteringen en reflecties

CO2 verlagend en hoge krasbestendigheid

Makkelijk te combineren met andere folies

Tot 10 jaar garantie en binnen 5 werkdagen gemonteerd

Weinig én simpel onderhoud

Met Out of the Sun raamfolie hoeft u door de goede coating weinig schoon te maken. Als het dan toch tijd is voor reiniging, dan geldt er maar 1 belangrijke regel: ‘gebruik géén bijtende middelen’.
De volgende veelgebruikte schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor zonwerende folie:

Water met een klein beetje brandspiritus

Een schone raamwisser

Een schone zeem

Glassex

Een schone doek

Alle voordelen van warmtewerende folie op een rij

Warmtewerende folie is een voordelige keus. Helemaal vergeleken met alternatieve zonwering. Ook heeft warmtewerende folie (zonwerende folie) geen mechanische onderdelen waardoor onderhoud minimaal is.

80 % van de warmte word tegen gehouden

Scheelt al snel 10+ graden

De ruimte waar de warmtewerende folie is geplaatst blijft verlicht

Verkrijgbaar in een scala aan kleuren

Binnen 5 dagen geplaatst

Tot 10 jaar garantie van A t/m Z

Plakfolie voor ramen van Outofthesunraamfolie

De toepassingsmogelijkheden van zonwerende folie zijn groot. Het biedt bescherming tegen onder meer hitte, koude rillingen én hoge energiekosten. Het zal iedereen bekend zijn; in de zomer zweet je onder de invloed van de zon, in de winter zit je op dezelfde plek te klappertanden van de kou. Nog steeds lossen veel mensen de koude- of warmteproblemen op door meteen gebruik te maken van de airconditioning en de verwarming. Het kan echter anders en goedkoper ook vooral.

Houdt wel 80 procent van de warmte buiten de deur

Neem nou zonwerende raamfolie van Out of the Sun. Wist je wel dat deze warmtewerende folie tot wel tachtig procent van de warmte van de zon buiten de deur kan houden? Het werkt ook andersom. Door gebruik te maken van raamfolie op maat krijg je ook te maken met veel minder warmteverlies via de ramen in de winter. Dat betekent dus dat de raamfolie op maat een sterk isolerende werking heeft. En zo houd je het dus in de zomer koel en in de winter warmer.

Zo bespaar je fors op de energierekening

Door gebruik te maken van raamfolie zonwerend hoef je dus minder snel de airconditioning in te schakelen en evenmin de verwarming aan te doen. Dat heeft een zeer positieve uitwerking op de energierekening die je zo een stuk lager houdt. De investering in raamfolie zonwerend verdien je dus snel weer terug. Je past de folie gemakkelijk toe op glas en kunststof en alles kan op maat gemaakt worden.

Met een speciale coating tegen de schittering van de zon

Glasfolie is ook al minder belastend voor het milieu. Niet voor niets zie je het ook vaker en vaker toegepast worden in etalages, showrooms, kantoren en bedrijfspanden. Ook overheidsgebouwen zijn tegenwoordig uitgerust met deze sterke zonwerende raamfolie. Omdat de folie ook nog eens is bewerkt met een speciale coating, heeft het een zeer hoge krasbestendigheid en gaat de folie ook nog eens langer mee. Er kan op de zonwerende folie eveneens een coating aangebracht worden die de schittering van de zon beperkt, Door de folie te gebruiken, werk je prettiger en houd je steeds prima zicht op je beeldscherm of je smartphone.

Technische informatie

Specificaties:

LTA 18 %

RFL 55 %

ZTA 80 %

ABS 32 %

UV 99 %

ZNW 78 %

TRM 13 %

LTA: lichttoetreding

RFL: reflectie

ZTA: zontoetreding

ZNW: zonwering

TRM: transmissie

Energiebesparing (ENS score):

Garantie:

Tot 10 jaar

Is het hoog tijd voor warmtewerende folie op uw ramen?

 

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze zonnefolies al binnen 5 werkdagen.

Veelgestelde vragen door klanten

 

Kan ik ook op HR++ glas warmtewerende folie laten plaatsen?

Dit is zeker mogelijk. Het advies luidt wel om sommige typen folies aan de buitenkant te plakken om de kans op een thermische breuk te verkleinen. Voor HR++ glas is in sommige gevallen dus buitenfolie nodig.

Bij Out of the Sun werken uitsluitend gecertificeerde specialisten. We weten dus precies voor iedere situatie of we bepaalde folies wel of niet aan de binnenkant kunnen plaatsen. Neem contact met ons op als u twijfelt over de situatie in uw huis, kantoor of gebouw.

Kan ik een folie ook op een ‘gedeelte’ van het raam laten aanbrengen?

Dit kan helaas niet. We plaatsen de folie altijd op het gehele raam, om zo de kans op een breuk te voorkomen.

Voorkomt zonwerende folie ook de verkleuring van mijn eigendommen?

Niet volledig. Om het gewenste resultaat te krijgen, adviseren we om verschillende folies te combineren. UV-werende folie houdt tot 99% van de uv-stralen tegen. Deze folie kan u makkelijk combineren met zonwerende folie.

Vertel ons welke problemen u met folie wil oplossen (bijvoorbeeld minder warmte en meer privacy) en we vertellen u precies wat u nodig heeft. Een op maat gemaakt offerte is bij ons gratis én vrijblijvend.