Zonwerende folie

Zonwerende raamfolie > Geen last meer van hitte, koude rillingen én hoge energiekosten

     Zonwerende raamfolie in verschillende soorten

Bij Out of the Sun Raamfolie bieden we een breed scala aan zonwerende raamfolies van hoogwaardige kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een lichte tint, een spiegelende folie of een specifieke UV-werende folie, wij hebben de juiste zonwerende folie voor jou. Ontdek ons diverse assortiment en vind de perfecte folie die past bij jouw behoeften en stijl.

     De voordelen van zonwerende folie

Zonwerende folie biedt verschillende voordelen voor jouw huis of kantoor. Het helpt bij het verminderen van de warmteoverdracht, waardoor je een comfortabelere binnentemperatuur kunt behouden en de noodzaak van airconditioning kunt verminderen. Daarnaast biedt zonwerende folie bescherming tegen schadelijke UV-stralen, vermindert het verblinding en beschermt het jouw interieur tegen vervaging door de zon. Ontdek de vele voordelen van zonwerende folie voor een aangename en beschermde leefomgeving.

            Zonwerende raamfolie aanbrengen

Het aanbrengen van zonwerende raamfolie is een eenvoudig proces dat je zelf kunt doen. Bij je bestelling ontvang je gedetailleerde instructies over hoe je de folie correct kunt aanbrengen. Zorg ervoor dat het raamoppervlak schoon, vetvrij en droog is voordat je begint. Met behulp van een rakel kun je de folie gladstrijken en eventuele luchtbellen verwijderen. Geniet snel en gemakkelijk van de voordelen van zonwerende raamfolie met onze duidelijke instructies.

     Direct resultaat met isolerende raamfolie

Naast het blokkeren van de zonnestralen heeft zonwerende folie ook isolerende eigenschappen. Door de warmteoverdracht te verminderen, helpt isolerende raamfolie jouw interieur koeler te houden in de zomer en warmer in de winter. Dit leidt tot een verhoogd comfortniveau en kan jouw energieverbruik verminderen. Ervaar direct resultaat en geniet het hele jaar door van de isolerende eigenschappen van zonwerende folie.

     Zonwerend folie kopen?

Wil je zonwerende folie kopen? Bij Out of the Sun Raamfolie vind je een uitgebreide selectie zonwerende folies van topkwaliteit. Onze folies zijn duurzaam, gemakkelijk aan te brengen en bieden effectieve bescherming tegen de zon. Kies de folie die voldoet aan jouw specifieke behoeften en bestel gemakkelijk online. Creëer een comfortabele en beschermde omgeving met onze hoogwaardige zonwerende folies.
Voor meer informatie over onze andere producten, bezoek onze website Out of the Sun Raamfolie. Ontdek ons diverse assortiment aan raamfolies, zoals blauwe raamfolie, gele raamfolie, statische raamfolie, en nog veel meer. Bij ons vind je ook raamfolie op maat en een breed scala aan decoratieve folies.
Neem contact met ons op voor vragen, advies of een offerte op maat. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste raamfolie voor jouw specifieke behoeften.

Weinig én simpel onderhoud

Met Out of the Sun raamfolie hoeft u door de goede coating weinig schoon te maken. Als het dan toch tijd is voor reiniging, dan geldt er maar 1 belangrijke regel: ‘gebruik géén bijtende middelen’.
De volgende veelgebruikte schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor zonwerende folie:

Water met een klein beetje brandspiritus

Een schone raamwisser

Een schone zeem

Glassex

Een schone doek

Plakfolie voor ramen van Outofthesunraamfolie

De toepassingsmogelijkheden van zonwerende folie zijn groot. Het biedt bescherming tegen onder meer hitte, koude rillingen én hoge energiekosten. Het zal iedereen bekend zijn; in de zomer zweet je onder de invloed van de zon, in de winter zit je op dezelfde plek te klappertanden van de kou. Nog steeds lossen veel mensen de koude- of warmteproblemen op door meteen gebruik te maken van de airconditioning en de verwarming. Het kan echter anders en goedkoper ook vooral.

Houdt wel 80 procent van de warmte buiten de deur

Neem nou zonwerende raamfolie van Out of the Sun. Wist je wel dat deze warmtewerende folie tot wel tachtig procent van de warmte van de zon buiten de deur kan houden? Het werkt ook andersom. Door gebruik te maken van raamfolie op maat krijg je ook te maken met veel minder warmteverlies via de ramen in de winter. Dat betekent dus dat de raamfolie op maat een sterk isolerende werking heeft. En zo houd je het dus in de zomer koel en in de winter warmer.

Zo bespaar je fors op de energierekening

Door gebruik te maken van raamfolie zonwerend hoef je dus minder snel de airconditioning in te schakelen en evenmin de verwarming aan te doen. Dat heeft een zeer positieve uitwerking op de energierekening die je zo een stuk lager houdt. De investering in raamfolie zonwerend verdien je dus snel weer terug. Je past de folie gemakkelijk toe op glas en kunststof en alles kan op maat gemaakt worden.

Met een speciale coating tegen de schittering van de zon

Glasfolie is ook al minder belastend voor het milieu. Niet voor niets zie je het ook vaker en vaker toegepast worden in etalages, showrooms, kantoren en bedrijfspanden. Ook overheidsgebouwen zijn tegenwoordig uitgerust met deze sterke zonwerende raamfolie. Omdat de folie ook nog eens is bewerkt met een speciale coating, heeft het een zeer hoge krasbestendigheid en gaat de folie ook nog eens langer mee. Er kan op de zonwerende folie eveneens een coating aangebracht worden die de schittering van de zon beperkt, Door de folie te gebruiken, werk je prettiger en houd je steeds prima zicht op je beeldscherm of je smartphone.

Technische informatie

Specificaties:

LTA 18 %

RFL 55 %

ZTA 80 %

ABS 32 %

UV 99 %

ZNW 78 %

TRM 13 %

LTA: lichttoetreding

RFL: reflectie

ZTA: zontoetreding

ZNW: zonwering

TRM: transmissie

Energiebesparing (ENS score):

Garantie:

Tot 10 jaar

Is het hoog tijd voor warmtewerende folie op uw ramen?

 

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze zonnefolies al binnen 5 werkdagen.

Veelgestelde vragen door klanten

 

Kan ik ook op HR++ glas warmtewerende folie laten plaatsen?

Dit is zeker mogelijk. Het advies luidt wel om sommige typen folies aan de buitenkant te plakken om de kans op een thermische breuk te verkleinen. Voor HR++ glas is in sommige gevallen dus buitenfolie nodig.

Bij Out of the Sun werken uitsluitend gecertificeerde specialisten. We weten dus precies voor iedere situatie of we bepaalde folies wel of niet aan de binnenkant kunnen plaatsen. Neem contact met ons op als u twijfelt over de situatie in uw huis, kantoor of gebouw.

Kan ik een folie ook op een ‘gedeelte’ van het raam laten aanbrengen?

Dit kan helaas niet. We plaatsen de folie altijd op het gehele raam, om zo de kans op een breuk te voorkomen.

Voorkomt zonwerende folie ook de verkleuring van mijn eigendommen?

Niet volledig. Om het gewenste resultaat te krijgen, adviseren we om verschillende folies te combineren. UV-werende folie houdt tot 99% van de uv-stralen tegen. Deze folie kan u makkelijk combineren met zonwerende folie.

Vertel ons welke problemen u met folie wil oplossen (bijvoorbeeld minder warmte en meer privacy) en we vertellen u precies wat u nodig heeft. Een op maat gemaakt offerte is bij ons gratis én vrijblijvend.