Voordelen Raamfolie

Raamfolie is een voordelige keuze

Raamfolie is verkrijgbaar in diverse varianten. Of u nu kiest voor UV-werende raamfolie, of privacy folie, onze producten zijn altijd van dezelfde kwaliteit en worden speciaal voor u op maat gemaakt. Omdat wij zo achter ons product staan zetten we de voordelen van onze raamfolies graag voor u op een rijtje:

Hogere isolatiewaardes

Raamfolie houdt 80% van de warmte van buitenaf tegen. Hierdoor voorkomt u dat uw ruimtes in de zomer ontzettend warm worden. Tegelijkertijd houdt raamfolie de warmte binnen in de koude winters.

Lagere energiekosten

Door bovenstaande gevolgen is het niet meer nodig om de airconditioner of verwarming op volle toeren te laten draaien. Dit zult u op den duur merken aan de maandelijkse energiekosten.

Anti-inkijk

Door te kiezen voor een privacy raamfolie zorgt u ervoor dat er niemand bij u naar binnen kan kijken. Erg prettig voor uw privacy. Daarnaast zien mogelijke inbrekers ook niet wat er te halen valt.

Beter bestand tegen inbraak

Door de plaklaag is het voor een inbreker moeilijk om door de ruit binnen te dringen. Dit komt doordat de lijmlaag van de raamfolie alles bij elkaar houdt.

Geheel naar wens

Raamfolie is geheel naar wens op maat te maken. Als u niet wilt dat het raamfolie te zien is, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een transparante variant. Vind u het leuk als de folie wat patroontjes of mooie kleuren heeft, dan kunt u daar natuurlijk ook voor kiezen! Daarnaast is het mogelijk om uw bedrijfslogo of huisnummer in de folie te laten verwerken.

 

Kortom, tal van redenen om te kiezen voor raamfolie!

Statische raamfolie op maat

Heeft u ook interesse in raamfolie op maat? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen bij Out of the Sun. Wij maken dan een scherpe offerte waarin al uw wensen die zijn besproken worden verwerkt.

Heeft u vragen over de raamfolies, neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op. Onze werknemers staan u graag te woord bij het beantwoorden van al uw vragen.

Is het hoog tijd voor warmtewerende folie op uw ramen?

 

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze zonnefolies al binnen 5 werkdagen.