Isolerende raamfolie

Raamfolie is een voordelige keuze

Raamfolie staat erom bekend dat het de warmte van buitenaf voor zo’n 80% kan buiten houden. Erg prettig wanneer u in de zomerse maanden vaak last heeft van warme binnenruimtes. Naast dat het ontzettend vervelend is zorgt het ook nog eens voor hogere energiekosten. Logischerwijs wil je de boel afkoelen en zet je de airconditioning op standje max. Gelukkig is er een goedkopere wijze om minder warmte binnen te laten dringen in de woon- of werkruimte, namelijk raamfolie. De folie heeft een werende werking waardoor de warmte wordt tegengehouden. Tegelijkertijd betekent dit dat de warmte in de winters beter binnen kunnen worden gehouden.

Isolerende raamfolie is een investering die zich zal uitbetalen. U hoeft op deze manier niet altijd de airconditioning of verwarming aan te zetten, waardoor u dit zeker zult merken in uw maandelijkse energiekosten.

Isolatiefolie raam

Isolatiefolie is zowel in een transparante als een reflecterende versie te verkrijgen. Bij reflecterende raamfolie zorgt het ervoor dat er weerspiegeling ontstaat, waardoor inkijk in uw pand wordt doorbroken. Dit verhoogt de privacy direct en voorkomt vervelende gevolgen. Inbrekers zien zo namelijk niet wat er bij u te halen valt, waardoor het aantal inbraakpogingen sterk zal verminderen.

Transparante folie is een mogelijkheid wanneer u een raamfolie wilt dat bijna onzichtbaar is. De folie heeft dezelfde voordelen, maar zijn nauwelijks zichtbaar vanaf de buitenkant.

Raamfolie isolerend

  • Houdt tot wel 80% van de zonnewarmte tegen;
  • Minder warmteverlies in de winter door isolatie;
  • Meer dan 50 kleuren & transparant verkrijgbaar, met of zonder spiegeling;
  • Reduceert schitteringen en reflecties, ideaal voor beeldschermen;
  • CO2 verlagend en hoge krasbestendigheid;
  • Makkelijk te combineren met andere folies;
  • Tot 10 jaar garantie en binnen 5 werkdagen gemonteerd.

 

Tal van redenen waarom u moet kiezen voor een isolerende raamfolie. Naar onze mening is een raamfolie een investering die zich snel zal uitbetalen!

Raamfolie als isolatie

Bij Out of the Sun staan we u graag te woord om al uw vragen op het gebied van isolerende raamfolie te beantwoorden. Ook het aanvragen van een offerte is geheel eenvoudig. Binnen een aantal werkdagen ontvangt u duidelijke offerte zodat u precies weet wat u mag verwachten. Wel zo prettig!

Is het hoog tijd voor warmtewerende folie op uw ramen?

 

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze zonnefolies al binnen 5 werkdagen.