Warmtewerende raamfolie

Warmtewerende raamfolie  geschikt voor elk type glas en kunststof

Heeft u in de zomers last van buitengewoon warme ruimtes in uw woning of kantoor? En rijzen de kosten voor airconditioning de pan uit? Kies dan voor warmtewerend raamfolie, folie dat u beplakt om uw ruiten, om vervolgens 80% van de warmte buiten te laten. De raamfolie zorgt er direct voor dat uw woning een stuk koeler is en dat u zich comfortabeler voelt tijdens de zomers.

 

Tegelijkertijd houdt warmtewerend raamfolie de warmte in de winter binnen. Dat betekent dat de stookkosten een stuk lager zullen zijn, doordat de woning vanuit zichzelf al is verwarmd.

Warmtewerende folie

Onze folies houden tot 80% van de zonnewarmte buiten. Dit zorgt ervoor dat de warmte niet te veel naar binnenkomt in de zomer. Tegelijkertijd houdt het in de winter juist de warmte binnen. Dit komt doordat de raamfolie sterk geïsoleerd is en de zonnewarmte dus buiten kan dringen.

Uw verwarming en airconditioner hebben een stuk minder werk wanneer u kiest voor warmtewerend raamfolie. Dit zal u direct gaan merken in de maandelijkse energiekosten. Niet voor niets worden zonwerende raamfolies vaak geplaats in etalages, kantoren, overheidsgebouwen en musea, maar natuurlijk ook in woningen.

Thermo folie raam

De toepassingsmogelijkheden van zonwerende folie zijn groots. Het biedt bescherming tegen onder meer hitte, koude rillingen én hoge energiekosten. Naar onze mening is het dan ook een investering die zich zeker zal terugbetalen.

Daarnaast is warmtewerend glasfolie minder belastend voor ons milieu. Niet voor niets zien we vaak dat deze worden geplaatst in etalages, showrooms en kantoren. Ook kun je kiezen voor een speciale coating die de schittering uit het licht haalt. Ideaal om beter zicht te hebben op je beeldscherm.

Warmtewerend folie

  • Houdt tot wel 80% van de zonnewarmte tegen;
  • Minder warmteverlies in de winter door isolatie;
  • Meer dan 50 kleuren & transparant verkrijgbaar, met of zonder spiegeling;
  • Reduceert schitteringen en reflecties, ideaal voor beeldschermen;
  • CO2 verlagend en hoge krasbestendigheid;
  • Makkelijk te combineren met andere folies;
  • Tot 10 jaar garantie en binnen 5 werkdagen gemonteerd.

  Warmtewerend raamfolie

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat precies weet hoe het uw raamfolie moet plaatsen? Kies dan voor Out of the Sun. Onze medewerkers staan iedere dag voor je klaar om uw ruiten schoon te maken, de raamfolie bij te snijden en deze vervolgens geheel naar wens te monteren op uw raam. Daar kunt van op aan.

   Warmte werende folie raam kopen

Wij luisteren altijd naar de wensen van onze klant en leveren warmtewerend raamfolie geheel op maat. Onze gecertificeerde monteurs snijden de raamfolie ter plaatse op maat en leveren altijd een 10! Heeft u specifieke wensen voor uw thermo raamfolie? Geef deze dan aan ons door. Wij staan je graag te woord om te bepalen wat er mogelijk is.

Is het hoog tijd voor warmtewerende folie op uw ramen?

 

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze zonnefolies al binnen 5 werkdagen.