Raamfolie showroom

     Opzoek naar raamfolie voor uw showroom?

Zoekt u naar een manier om uw showroom te verbeteren en tegelijkertijd de functionaliteit te verhogen? Overweeg dan het gebruik van raamfolie. Onze uitgebreide collectie raamfolies biedt tal van voordelen, van het verhogen van de privacy tot het verminderen van schittering en warmte.

     De meest populaire folies van dit moment

Enkele van onze meest populaire raamfolies zijn de zonwerende folie, die helpt de temperatuur in uw showroom te reguleren door tot 80% van de zonnewarmte te blokkeren, en onze UV-werende folie, die tot 99% van de schadelijke UV-stralen blokkeert. Onze verduisterende raamfolie en spiegelfolie zijn ook populaire keuzes voor showrooms.

Raamfolie geheel op maat

Bij Out of the Sun begrijpen we dat elke showroom uniek is. Daarom bieden we raamfolie op maat aan die perfect aansluit op uw specifieke behoeften en de esthetiek van uw ruimte. Van raamfolie wit tot raamfolie blauw, en zelfs regenboog raamfolie, wij hebben wat u nodig heeft.

     Voordelen van raamfolie in uw showroom

Het gebruik van raamfolie in uw showroom biedt tal van voordelen. Naast het bieden van UV-bescherming en warmteregulatie, kan raamfolie ook helpen bij het verbeteren van de privacy, terwijl het nog steeds een overvloed aan natuurlijk licht mogelijk maakt. Bekijk hier alle voordelen van raamfolie.

  • Houdt tot wel 80% van de zonnewarmte tegen;
  • Minder warmteverlies in de winter door isolatie;
  • Meer dan 50 kleuren & transparant verkrijgbaar, met of zonder spiegeling;
  • Reduceert schitteringen en reflecties, ideaal voor beeldschermen;
  • CO2 verlagend en hoge krasbestendigheid;
  • Makkelijk te combineren met andere folies;
  • Tot 10 jaar garantie en binnen 5 werkdagen gemonteerd.

     Betere bescherming

Raamfolie kan ook een extra laag beveiliging bieden voor uw showroom. Onze veiligheidsfolie helpt om uw ramen te versterken tegen inbraak en vandalisme, terwijl onze UV-werende folie uw producten beschermt tegen vervaging door de zon.

     Contact

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van uw showroom met onze hoogwaardige raamfolies? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of vraag een offerte aan op onze offerte pagina. Wij staan klaar om u te helpen de perfecte raamfolie voor uw showroom te vinden.

Hoeveel kost folie op ramen laten plaatsen?

De kosten voor het plaatsen van raamfolie kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals de grootte en het type folie dat u kiest. Het is het beste om een offerte aan te vragen voor een nauwkeurige prijsopgave.

Wat is het verschil tussen plakfolie en raamfolie?

Plakfolie en raamfolie worden vaak door elkaar gebruikt, maar er is een verschil. Plakfolie is doorgaans decoratief en wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het verfraaien van meubels of keukenkastjes. Raamfolie daarentegen is specifiek ontworpen voor ramen en kan verschillende functies hebben, zoals zonwering, isolatie of privacy.

Waarom geen folie op dubbelglas?

Er zijn bepaalde soorten folie die niet op dubbelglas aangebracht mogen worden omdat ze de warmte kunnen reflecteren en zo de ruit kunnen beschadigen. Er zijn echter ook folies die speciaal ontworpen zijn voor dubbelglas. Raadpleeg altijd een professional om te zien welke folie geschikt is voor uw ramen.

Is raamfolie ook isolerend?

Ja, er zijn soorten raamfolie die een isolerende werking hebben. Deze folies kunnen helpen om de warmte in de winter binnen te houden en in de zomer buiten. Bekijk onze isolerende raamfolie voor meer informatie.

Hoe lang gaat raamfolie mee?

De levensduur van raamfolie varieert afhankelijk van de kwaliteit van de folie en de omstandigheden waaraan deze wordt blootgesteld, maar over het algemeen kan kwaliteitsvolle raamfolie tot 10-15 jaar meegaan.

Welke raamfolie tegen kou?

Isolerende raamfolie is een goede keuze tegen kou. Deze folie helpt om de warmte binnen te houden, wat zorgt voor een aangenamere temperatuur in de ruimte en kan helpen om energiekosten te besparen.

Wat is de beste raamfolie?

De beste raamfolie hangt af van uw specifieke behoeften. Zonwerende folie kan bijvoorbeeld ideaal zijn voor ramen die veel blootgesteld worden aan zonlicht, terwijl privacyfolie perfect is voor badkamerramen of ramen aan de straatkant.

Hoeveel scheelt raamfolie?

Raamfolie kan aanzienlijk verschil maken in termen van comfort en energiebesparing. Het kan bijvoorbeeld tot 80% van de zonnewarmte blokkeren, wat kan leiden tot een vermindering van de koelingskosten in de zomer. Ook kan isolerende folie helpen om de warmteverlies in de winter te verminderen, wat leidt tot lagere verwarmingskosten.

Is het hoog tijd voor warmtewerende folie op uw ramen?

 

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze zonnefolies al binnen 5 werkdagen.