Raamfolie showroom

Bent u op zoek naar raamfolie voor in uw showroom? Geen probleem. Out of the Sun is al jaar en dag ervaren op het gebied van raamfolie. Wij zijn een vakkundig bedrijf dat

 

Raamfolie heeft diverse voordelen. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor hoogwaardige raamfolie, om ervoor te zorgen dat uw showroom of bedrijfspand beter beschermd is. Daarnaast heeft het een direct effect op de energierekening, doordat de warmte beter geïsoleerd kan blijven. Zowel winters als zomers ervaart u de voordelen van raamfolie,

 

De aanschaf van raam folie is dan ook en investering die zich zeker zal terugbetalen. Kies nu voor vakkundige montage van het folie door te kiezen voor Out of the Sun.

    De voordelen van Raamfolie in uw showroom

  • Houdt tot wel 80% van de zonnewarmte tegen;
  • Minder warmteverlies in de winter door isolatie;
  • Meer dan 50 kleuren & transparant verkrijgbaar, met of zonder spiegeling;
  • Reduceert schitteringen en reflecties, ideaal voor beeldschermen;
  • CO2 verlagend en hoge krasbestendigheid;
  • Makkelijk te combineren met andere folies;
  • Tot 10 jaar garantie en binnen 5 werkdagen gemonteerd.

 

Tal van redenen waarom u moet kiezen voor een raamfolie in uw showroom. Naar onze mening is een raamfolie een investering die zich snel zal uitbetalen!

    Raamfolie in uw showroom

Bij Out of the Sun staan we u graag te woord om al uw vragen op het gebied van raamfolie te beantwoorden. Ook het aanvragen van een offerte is geheel eenvoudig. Binnen een aantal werkdagen ontvangt u duidelijke offerte zodat u precies weet wat u mag verwachten. Wel zo prettig!

Is het hoog tijd voor warmtewerende folie op uw ramen?

 

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze zonnefolies al binnen 5 werkdagen.