Verduisterende raamfolie

Raamfolie is een voordelige keuze

Bent u op zoek naar raamfolie dat verduisterend werkt en het lichtinval door de zon kan doorbreken? Kies dan voor verduisterend raamfolie. Deze folie onderscheid zich ten opzichte van normaal raamfolie, doordat er een coating wordt aangebracht die het licht breekt. Hierdoor is het een ideaal product wanneer u ruimtes extra koel wilt houden, of wanneer u een slaapkamer wat donkerder wilt maken.

Raamfolie warmtewerend

Bij Out of the Sun zijn we ervaren op het gebied van raamfolie plaatsen. Onze monteurs weten precies hoe ze het product op maat kunnen maken en geheel naar wens voor u kunnen aanbrengen. Verduisterende folie is een investering die zich zeker terugbetaald!

Raamfolie verduisterend

  • Houdt tot wel 80% van de zonnewarmte tegen;
  • Minder warmteverlies in de winter door isolatie;
  • Meer dan 50 kleuren & transparant verkrijgbaar, met of zonder spiegeling;
  • Reduceert schitteringen en reflecties, ideaal voor beeldschermen;
  • CO2 verlagend en hoge krasbestendigheid;
  • Makkelijk te combineren met andere folies;
  • Tot 10 jaar garantie en binnen 5 werkdagen gemonteerd.

Raam verduisteren folie

Raam verduisterende folie is ideaal wanneer u ruimtes wilt verdonkeren of wilt verkoelen. Naast de functies die het normaal bezit heeft een raam verduisterend folie een extra coating, waardoor het een donkerdere uitstraling geeft.

Verduisterende folie raam

Verduisterend raamfolie is ideaal om uw ruimtes een stukje donkerder te maken. Dit heeft twee voordelen: Voor slaapkamers is het heerlijk om een wat donkerdere ruimte te hebben. Daarnaast is het een stuk koeler in ruimtes, doordat de zonnewarmte wordt tegen gehouden.

Verduisterende folie ramen

Klinkt verduisterende raamfolie als muziek in de oren? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte bij Out of the Sun. Wij stellen dan een scherpe offerte op zodat u precies weet wat u mag verwachten. Gaat u akkoord? Dan kunnen wij binnen 5 werkdagen het raamfolie laten plaatsen door gecertificeerde monteurs. Daar kunt u van op aan.

Is het hoog tijd voor warmtewerende folie op uw ramen?

 

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze zonnefolies al binnen 5 werkdagen.