Zelfklevende raamfolie

Raamfolie is een voordelige keuze

Wanneer je wat meer privacy wilt creëren in je ruimtes, en toch niet te duur uit wilt zijn met zonwering, dan kan zelfklevende raamfolie uitkomst bieden. Het materiaal is uitermate geschikt om op al uw ruiten beplakt te worden. Door de doorzichtige laag zult u een stuk meer privacy ervaren. Daarnaast zien mogelijke inbrekers niet wat er te halen valt en daalt het aantal inbraakpogingen dus ook.

 

Zelfklevend raamfolie is gemakkelijker te monteren dan standaard raamfolie. Dit betekent dat het mogelijk is om de raamfolie zelf te beplakken op uw ruit. Echter raden we altijd aan om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. Dan weet u namelijk zeker dat er geen blaasjes en bubbels ontstaan.

Raamfolie zelfklevend

Zelfklevende raamfolie is ontzettend praktisch en heeft tal van voordelen. Deze zetten we graag voor u op een rijtje:

  • Raamfolie beschermt uw privacy;
  • Mogelijke inbrekers zien niet wat er te halen valt;
  • Raamfolie behoudt de warmte en is beter geïsoleerd;
  • Koelere zomers, warmere winters in huis;
  • Binnen 5 werkdagen geplaatst;
  • Professioneel en kundig maatwerk.

Bij Out of the Sun luisteren we graag naar uw wensen. Samen bespreken we de mogelijkheden om raamfolie zelfklevend te plaatsen.

Zelfklevend raamfolie koop je bij Out of the Sun

Meer weten over zelfklevende raamfolies, de mogelijkheden bespreken, of een vrijblijvende offerte aanvragen? Doet dit eenvoudig door contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord om u te voorzien van hoogwaardige, zelfklevende raamfolie.

Versterk de veiligheid en isolatie in uw bedrijfspand of woning, door te kiezen voor de raamfolie zelfklevend van Out of The Sun. Vakkundige behandeling door vriendelijke professionals.

Is het hoog tijd voor warmtewerende folie op uw ramen?

 

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze zonnefolies al binnen 5 werkdagen.