Raamfolie hr++ glas

Bent u op zoek naar raamfolie dat ook te plaatsen is op het drie-wandige hr++ glas? Dan bent u bij Out of the Sun op de juiste plaats! Wij kunnen tientallen diverse soorten en vormen raamfolie voor u leveren. Wij exporteren onze producten uit de VS, waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Ook hr++ raamfolie kunnen wij natuurlijk op maat voor u aanbrengen op uw ruiten. Hierdoor heeft u een dubbele isolatie waardoor u minder hoeft te stoken. Wat ons betreft is hr++ raamfolie in investering die zich altijd terugbetaald.

Raamfolie hr++ glas op maat

Dubbel glas is extra dik glas wat door de drie glasplaten beter isoleert. Door de goede coating en dubbelzijdige isolerend glas kunt u jaarlijks besparen op de energiekosten. Logischerwijs kunt u nog een stapje verder zetten door raamfolie te laten plaatsen dat speciaal ontworpen is voor hr=++ glas.

Warmtewerende raamfolie hr++

Hr++ raamfolie heeft een extra isolerende werken op uw ruiten. Hierdoor bespaart u flink op de jaarlijkse energiekosten. De airconditioner en de verwarming hoeven namelijk minder vaak aan als u zowel hr++ glas, als raamfolie heeft.

    Is statische raamfolie geschikt voor hr++ glas?

Ja zeker, statische raamfolie dat speciaal is ontworpen voor hr++ glas kunt u zeker gebruiken. Dit is raamfolie dat makkelijker te verwijderen is, omdat er geen sprake is van een lijmlaag.

   Welke raamfolie op hr++ glas

Er is speciaal raamfolie ontworpen voor hr++ glas. Hieronder beschrijven we graag de voordelen van de folie:

– Structuur is doorzichtig en met melkglas gekleurde strepen
– Toepasbaar op gladde en vetvrije ramen
– Geschikt voor dubbel glas, HR+ glas en HR++ glas.
– Geen lijm nodig, hecht door statische elektriciteit

     Raamfolie en hr++ glas

Wij luisteren altijd naar de wensen van onze klant en leveren hr++ raamfolie geheel op maat. Onze gecertificeerde monteurs snijden de folie ter plaatse op maat en leveren altijd een 10! Heeft u specifieke wensen voor uw raamfolie hr++? Geef deze dan aan ons door. Wij staan je graag te woord om te bepalen wat er mogelijk is.

Is het hoog tijd voor warmtewerende folie op uw ramen?

 

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze zonnefolies al binnen 5 werkdagen.