Spiegelfolie raam

Raamfolie is een voordelige keuze

Bent u op zoek naar raamfolie met een gewenst spiegeleffect? Dat kan! Bij Out of the Sun hebben wij verschillende raamfolies, die we vanuit de Verenigde Staten exporteren. Hierdoor bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en kundig maatwerk.

Spiegelfolie is folie dat reflecteert, waardoor het als het ware een soort spiegel vormt. Het is dan ook een goedkope variant van een spiegel. Door de folie zorg je er tegelijkertijd voor dat mensen niet meer zo makkelijk naar binnen kunnen kijken in uw ruimtes. Extra privacy en veiligheid dus.

Spiegel raamfolie

Spiegelfolie, ook wel Spiegelplastic genoemd, heeft tal van voordelen voor uw bedrijfspand of woning. We benoemen graag een aantal van de voordelige doeleinden:

   • raamfolie houdt 80% van de zonnewarmte tegen;
   • Isolerend effect zorgt voor lagere kosten op uw energierekening;
   • Het verhoogt uw privacy en vermindert het zichtwerk;
   • Het verstevigt uw ruiten en maakt inbraak een stuk lastiger;
   • Het geeft een professionele uitstraling voor uw bedrijf;
   • Het verminder UV verkleuringen op uw meubilair of stoffering;
   • Minder schittering op uw beeldschermen.

Spiegel folie raam

Door de weerkaatsing van de spiegel folie kun je het product vergelijken met een privacyfolie. Dit komt doordat je niet door spiegelfolie heen kunt kijken. Privacy is dan ook verzekerd. Daarnaast zien mensen niet wat er te halen valt en worden het aantal inbraakpogingen verminderd.

Verduisteringsfolie

Wij luisteren altijd naar de wensen van onze klant en leveren spiegel raamfolie geheel op maat. Onze gecertificeerde monteurs snijden de spiegelfolie ter plaatse op maat en leveren altijd een 10! Heeft u specifieke wensen voor uw spiegelfolie? Geef deze dan aan ons door. Wij staan je graag te woord om te bepalen wat er mogelijk is.

Is het hoog tijd voor warmtewerende folie op uw ramen?

 

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze zonnefolies al binnen 5 werkdagen.