Plakfolie

Plakfolie geschikt voor elk type glas en kunststof

Bent u op zoek naar plakfolie op uw ruiten? Kies dan voor Out of the Sun! Wij zijn ervaren leverancier op het gebied van plakfolie. Onze producten exporteren wij direct vanuit de Verenigde Staten en zijn  van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor blijft het plakfolie goed zitten en zal deze jarenlang mee kunnen gaan.

Plakfolie raam

Plakfolie heeft daarnaast geen mechanische onderdelen. Het moet simpelweg op het raam worden geplakt en verder heeft het geen stroom of mechaniek nodig om gebruikt te kunnen worden. Hierdoor is het onderhoud vrijwel nihil.

Plakfolie heeft verschillende voordelen voor uw bedrijfspand of woning. Daarnaast kan de plak folie worden geplaatst op verschillende ruiten. Door maatwerk kunnen wij ervoor zorgen dat iedere ruit kan worden voorzien van een folie. Hierbij zijn er verschillende soorten:

Zonwerende plakfolie

Zonwerende plakfolie houdt de kou in de winter en de warmte van de zomer binnen. De folie zorgt ervoor dat 80% van de warmte wordt tegen gehouden.

UV-werende plakfolie

UV-werende folie zorgt ervoor dat 99,9% van de UV-straling wordt tegengehouden. Dit is erg prettig wanneer u verkleuring van meubilair en stoffering wilt voorkomen.

Privacy plakfolie

Het zichtwerk van buitenaf verminderen? Met privacy folie zorgt u ervoor dat er minder inkijk is in de woning of het bedrijfspand.

Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie zorgt ervoor dat het een stuk moeilijker wordt voor snelle inbrekers om een snelle inbraak te forceren. De sterke lijmlaag zorgt ervoor dat ruiten inslaan een stuk lastiger wordt.

Kunststoffolie

Ook voor kunststof beglazing is het mogelijk om raamfolie te plaatsen.

Buitenfolie

Wanneer je de folie aan de buitenzijde van de ruiten wilt plaatsen kunt u het beste kiezen voor buitenfolie. Deze is beter bestand tegen weersomstandigheden als regen en wind.

  Plakplastic

Plakfolie, ook wel plakplastic genoemd, heeft tal van voordelen voor uw bedrijfspand of woning. We benoemen graag een aantal van de voordelige doeleinden:

  • Plakfolie houdt 80% van de zonnewarmte tegen;
  • Isolerend effect zorgt voor lagere kosten op uw energierekening;
  • Het verhoogt uw privacy en vermindert het zichtwerk;
  • Het verstevigt uw ruiten en maakt inbraak een stuk lastiger;
  • Het geeft een professionele uitstraling voor uw bedrijf;
  • Het verminder UV verkleuringen op uw meubilair of stoffering;
  • Minder schittering op uw beeldschermen.

Doorzichtige plakfolie

Plakfolie heeft tal van voordelen. Daarnaast is het goed om te weten dat plakfolie volledig doorzichtig is. Hierdoor ervaart u geen irritaties van binnenuit, terwijl de plakfolie wel doet wat het moet doen.

Transparante plakfolie

Doorzichtige plakfolie wordt ook regelmatig transparante plakfolie genoemd. In principe houdt het hetzelfde in. Het heeft diverse voordelen, terwijl u er zelf geen last van ervaart. Om die reden wordt plakfolie vaak gekozen in musea, showrooms, etalages en kantoorpanden.

Plakfolie op maat

Bij Out of the Sun monteren wij dagelijks plakfolie in woningen en bedrijfsruimtes. Hierdoor zijn wij ervaren op het gebied van montage en kunnen we altijd plakfolie op maat leveren. Deze snijden we ter plaatste op maat nadat de ruiten volledig zijn gereinigd. Alleen dan kunnen we verzekeren dat de plakfolie volledig naar wens is geplaatst. Bent u tevreden? Dan zijn wij dat ook!

Wij luisteren naar de wensen van onze klant en leveren altijd plakfolie op maat. Onze monteurs snijden de raamfolie ter plaatse op maat en leveren altijd een 10. Heeft u specifieke wensen voor UV werende folie? Geef deze dan aan ons door. Wij staan je graag te woord om te bepalen wat er mogelijk is.

Is het hoog tijd voor warmtewerende folie op uw ramen?

 

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze zonnefolies al binnen 5 werkdagen.