Plakfolie

Plakfolie geschikt voor elk type glas en kunststof

Het toevoegen van plakfolie aan de ramen van uw pand of woning heeft veel voordelen ten opzichte van andere vormen van zonwering. Ten eerste is de prijs erg gunstig; het is een stuk voordeliger in aanschaf dan bijvoorbeeld een zonnescherm of gordijnen.

Plakfolie heeft daarnaast geen mechanische onderdelen. Het moet simpelweg op het raam worden geplakt en verder heeft het geen stroom of mechaniek nodig om gebruikt te kunnen worden. Hierdoor is het onderhoud vrijwel nihil.

Folies met verschillende functies

Plakplastic kent vele vormen. Afhankelijk van waar u naar op zoek bent, zijn er verschillende soorten folie die u kunt laten plaatsen. Zo heeft u bijvoorbeeld plakplastic dat voornamelijk is bedoeld om zon te weren, maar ook plastic dat er vooral op gefocust is om ramen sterker te maken om inbraak via ramen te vertragen of zelfs te voorkomen.

Wanneer u een ruimte heeft waar belangrijke spullen in staan, kunt u deze tegen verkleuring beschermen door middel van UV-werende folie. Zulk plakfolie wordt voornamelijk gebruikt in etalages van winkels en in ruimtes met apparatuur of stoffering. Dit soort folie is naast dat het tot 99% van de UV-straling vermindert geheel doorzichtig, waardoor het zicht naar binnen niet wordt belemmerd.

Privacy waarborgen

Heeft u een ruimte waar waardevolle spullen in staan en wilt u de veiligheid van deze ruimte waarborgen? Bij Out of the Sun kunt u ook terecht voor privacy- en/of veiligheidsfolie. Privacy plakfolie zorgt ervoor dat de ramen niet meer transparant zijn. Mensen kunnen dan niet meer door het raam naar binnen kijken, omdat het folie anti-inkijk is. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw spullen in die ruimte laten staan.

Veiligheids-plakplastic is net wat anders dan de privacy-variant. Bij veiligheidsfolie ligt de nadruk meer op het fysiek voorkomen van snelle inbraak via de ramen. Middels dit folie worden ramen namelijk tot wel twintig keer sterker dan zonder folie.

Mocht het ooit voorkomen dat iemand het glas breekt, dan blijven de glasscherven aan elkaar plakken door de lijm-laag van het plakplastic. Hierdoor is het voor inbrekers een stuk lastiger om de ruimte binnen te treden dan wanneer het glas rondvliegt.

Daarom Out
of the Sun Glasfolie

Eigen import vanuit de USA

Professionele montage door gecertificeerde monteurs

Monteurs zijn in het bezit van VOG (verklaring omtrent gedrag)

Monteurs zijn ook in bezit van VCA diploma

Scherpe prijzen met prijsgarantie

Wij leveren / monteren binnen 5 werkdagen

Tot 10 jaar garantie van A t/m Z

Combineren van soorten plakplastic

Het is bij Out of the Sun mogelijk om meerdere soorten plakplastic met elkaar te combineren. In sommige ruimtes is er bijvoorbeeld niet alleen behoefte aan UV-werende folie, maar wilt u ook meer privacy creëren door een minder transparante folie. De monteurs kunnen dan UV-werende folie combineren met privacy-folie. Alle plakfolies worden op maat gemaakt en vervolgens geplaatst.

Plakplastic van Out of the Sun

Al het plakplastic van Out of the Sun wordt aangebracht door gecertificeerde monteurs. Alle monteurs zijn in het bezit van een VOG en VCA-diploma. VOG staat voor Verklaring Omtrent het Gedrag, wat inhoudt dat de monteurs geen strafbare feiten op hun naam hebben staan die een risico kunnen vormen voor het uitvoeren van hun functie.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met monteurs die in het bezit zijn van een VCA-diploma stellen wij van Out of the Sun veilig en gezond werken voorop.

Sinds 1973 wordt al het plakfolie direct geïmporteerd vanuit de USA. Hierdoor kunnen we u de scherpste prijzen bieden voor uw raamfolie. Alles wordt binnen vijf werkdagen geleverd en gemonteerd, waardoor u dezelfde week nog de ramen beplakt kunt hebben. Daarnaast heeft u bij Out of the Sun tot wel tien jaar garantie! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Is het hoog tijd voor warmtewerende folie op uw ramen?

 

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Ook voor spoedaanvragen hebben we maatoplossingen. We leveren en monteren namelijk onze zonnefolies al binnen 5 werkdagen.