Plakfolie geschikt voor elk type glas en kunststof

Het toevoegen van plakfolie aan de ramen van jouw pand of woning heeft veel voordelen ten opzichte van andere vormen van zonwering. Ten eerste is de prijs erg gunstig; het is een stuk voordeliger in aanschaf dan bijvoorbeeld een zonnescherm of gordijnen.

Plakfolie heeft daarnaast geen mechanische onderdelen. Het moet simpelweg op het raam worden geplakt en verder heeft het geen stroom of mechaniek nodig om gebruikt te kunnen worden. Hierdoor is het onderhoud vrijwel nihil.

Folies met verschillende functies

Plakplastic kent vele vormen. Afhankelijk van waar je naar op zoek bent, zijn er verschillende soorten folie die je kunt laten plaatsen. Zo heb je bijvoorbeeld plakplastic dat voornamelijk is bedoeld om zon te weren, maar ook plastic dat er vooral op gefocust is om ramen sterker te maken om inbraak via ramen te vertragen of zelfs te voorkomen.

Wanneer je een ruimte hebt waar belangrijke spullen in staan, kun je deze tegen verkleuring beschermen door middel van UV-werende folie. Zulk plakfolie wordt voornamelijk gebruikt in etalages van winkels en in ruimtes met apparatuur of stoffering. Dit soort folie is naast dat het tot 99% van de UV-straling vermindert geheel doorzichtig, waardoor het zicht naar binnen niet wordt belemmerd.

Daarom Out of the Sun Glasfolie:

  • Eigen import vanuit de USA
  • Professionele montage door gecertificeerde monteurs
  • Monteurs zijn in het bezit van VOG (verklaring omtrent gedrag)
  • Monteurs zijn ook in bezit van VCA diploma
  • Scherpe prijzen met prijsgarantie
  • Wij leveren / monteren binnen 5 werkdagen
  • Tot 10 jaar garantie van A t/m Z
Privacy folie

Privacy waarborgen

Heb je een ruimte waar waardevolle spullen in staan en wil je de veiligheid van deze ruimte waarborgen? Bij Out of the Sun kun je ook terecht voor privacy- en/of veiligheidsfolie. Privacy plakfolie zorgt ervoor dat de ramen niet meer transparant zijn. Mensen kunnen dan niet meer door het raam naar binnen kijken, omdat het folie anti-inkijk is. Hierdoor kun je met een gerust hart jouw spullen in die ruimte laten staan.

Veiligheids-plakplastic is net wat anders dan de privacy-variant. Bij veiligheidsfolie ligt de nadruk meer op het fysiek voorkomen van snelle inbraak via de ramen. Middels dit folie worden ramen namelijk tot wel twintig keer sterker dan zonder folie.

Mocht het ooit voorkomen dat iemand het glas breekt, dan blijven de glasscherven aan elkaar plakken door de lijm-laag van het plakplastic. Hierdoor is het voor inbrekers een stuk lastiger om de ruimte binnen te treden dan wanneer het glas rondvliegt.

Raamfolie
Plakfolie raam
Privacy plakfolie

Combineren van soorten plakplastic

Het is bij Out of the Sun mogelijk om meerdere soorten plakplastic met elkaar te combineren. In sommige ruimtes is er bijvoorbeeld niet alleen behoefte aan UV-werende folie, maar wil je ook meer privacy creëren door een minder transparante folie. De monteurs kunnen dan UV-werende folie combineren met privacy-folie. Alle plakfolies worden op maat gemaakt en vervolgens geplaatst.

Plakplastic van Out of the Sun

Al het plakplastic van Out of the Sun wordt aangebracht door gecertificeerde monteurs. Alle monteurs zijn in het bezit van een VOG en VCA-diploma. VOG staat voor Verklaring Omtrent het Gedrag, wat inhoudt dat de monteurs geen strafbare feiten op hun naam hebben staan die een risico kunnen vormen voor het uitvoeren van hun functie.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met monteurs die in het bezit zijn van een VCA-diploma stellen wij van Out of the Sun veilig en gezond werken voorop.

Sinds 1973 wordt al het plakfolie direct geïmporteerd vanuit de USA. Hierdoor kunnen we jou de scherpste prijzen bieden voor jouw raamfolie. Alles wordt binnen vijf werkdagen geleverd en gemonteerd, waardoor je dezelfde week nog de ramen beplakt kunt hebben. Daarnaast heb je bij Out of the Sun tot wel tien jaar garantie! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom niet om contact met ons op te nemen!