Zonwerende folie

Wat is zonwerende folie?

Zonwerende folie is een raamfolie die tot 80% van de warmte veroorzaakt door de zon tegenhoudt, terwijl het daglicht wel naar binnen kan. Deze folie staat o.a. ook bekend als glasfolie, isolatiefolie, spiegelfolie of warmte werende folie.

Door deze raamfolie blijft het in de zomer binnen lekker koel en verliest u in de winter minder warmte via de ramen. Hiermee bespaart u flink op de energierekening en de isolerende werking van de folie zorgt voor minder belasting voor het milieu.

Ook wordt de schittering van de zon op bijv. beeld- en tv-schermen tegen gehouden en door een speciale coating is de folie krasbestendig voor een lange levensduur. Zonwerende raamfolie is bovendien goedkoper dan andere zonwering, zoals rolluiken en zonneschermen, en heeft geen speciaal onderhoud nodig.

De folie wordt door ons precies op maat gemaakt en vakkundig aan de binnenzijde van het raam aangebracht.

Kleuren

Zonwerende raamfolie is in meer dan 50 verschillende gradaties en kleuren te verkrijgen, zoals transparant, blauw, zilver, goud, brons, zwart en nog veel meer, met of zonder spiegeling. Wanneer u informatie aanvraagt sturen wij u graag wat monsters op.

Waar kunt u raamfolie gebruiken?

Overal waar u last heeft van de zon, zoals uw kantoor- of bedrijfspand, fabriek, winkel etalage, woning, auto, caravan of boot. Raamfolie is snel en zonder overlast aan te brengen, en indien nodig ook weer te verwijderen.

Raamfolie kan geplaatst worden op allerlei soorten glas. Voor kunststof, bijvoorbeeld gebruikt voor lichtkoepels of loodsen, is een andere speciale folie verkrijgbaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte met informatie aan per post of vraag met onze handige online tool een offerte per email aan